Skip to main content

ZAŠTITNA FOLIJA ZA LIFTOVE

Transparentna visoko kvalitetna elastična folija solidne debljine. Uspešno štiti površine u liftovima od potencijalnih ogrebotina ključeva, prenosom nameštaja, paketa, bicikla, kolica, grafita, itd.

Zaštitna folija za liftove profesionalno štiti površine lifta od ogrebotina, vandalizma i grafita. Površina lifta se lako ogrebe I ošteti unosom nameštaja, merdevina, bicikla, kolica, i sl.tereta.

Servis SOLAR M Folije za stakla profesionalno montira zaštitnu foliju za lift uz garanciju.

OD STAROG DO NOVOG MODERNOG LIFTA ! Revitalizacija starih liftova presvlačenjem najkvalitetnijim folijama u boji. Stari i neugledni liftovi dobijaju nov i osvežen moderan izgled. Široka paleta boja folija i profesionalna montaža omogućavaju da uklopimo Vaš lift uz gotovo bilo koji enterijer.

Montaža

Oštećena folija za lift se uklanja pažljivo i bez ostećenja površina. Foliju zamenjujemo novom u brzom roku.

U toku montaže folija iskutstvom naših montera folija se naknadno prilagođava površini lifta. Unutrašnjost liftova se presvlači kompletno sa folijom ostavljajući vandalima minimum šanse da upropasti površinu namernim oštećenjem, najčešće grebanjem ključevima.

Detaljnim preciznim radom folija se pažljivo ukraja oko komandne table i elemenata spojeva panela poda do plafona, kako bi sve izgledalo kao da nema folije.

Nakon montaže moguća je pojava “fleka“ ispod folije i ovo je normalna pojava. Ove nazovi „fleke” su reakcija vezivanja lepka za površinu I sušenja gde sve nestaje I biva normalno. Puno vreme sušenja je obično oko 7 dana.

Prednosti

Montirana zaštitna folija za lift je neprimetna u svakodnevnici. Ukoliko dodje do ogrebotina, folija se lako uklanja i zameni novom.

Vandalizam i ogrebotine su česta pojava u novim liftovima. Zaštitna folija za lift može uspešno onemogućiti i zaštititi površine lifta.

Različite boje

Jedan od prvih utisaka prilikom ulaska u zgradu je upravo lift. Folija za lift moze biti i u boji.
SOLAR M Folije za stakla kompletno preoblači liftove u zaštitnu foliju. Sve popularnije su tamne i svetle sive nijanse sa mat teksturom koje odlično izgledaju na svetlosti i odaju utisak bezvremenog luksuza. Detaljni i fini radovi prilikom montaže folije za lift su od suštinskog značaja za krajnju estetiku i lepotu izgleda kao i zadovoljstva naših klijenata. Lako čišćenje i održavanje folije je dodatni plus u svakodnevnici.

Reference

Zaštićen lift u Nemačkoj skoli na Dedinju koji je od inox materijala. Korišćenjem raznih hemija radi uklanjanja otisaka prstiju su bili oštetili inox koji bio potpuno oksidirao. Presvlačenje lifta je u potpunosti rešilo problem.
Milimetarsko uklapanje folije i vrhunski estetski izgled su bili prioritet da bi lift izgledao kao novi bez otisaka prstiju.
Zbog čestog grebanja od strane vandala i posetilaca zgrade, stanovnici novobeogradskog A bloka su odlucili da svoje liftove presvuku u modernu sivu mat foliju i zaštite skupe inox površine. Ogledala su naknadno zaštićena  nevidljivom
(transparentnom) anti-grafiti folijom protiv grebanja i grafita