Skip to main content

ZAŠTITNA FOLIJA ZA LIFTOVE

Transparentna visoko kvalitetna elastična folija solidne debljine koja uspešno štiti površine u liftovima od potencijalnih ogrebotina ključeva, prenosom nameštaja, paketa, bicikla, kolica, grafita, itd.

Zaštitna folija za liftove profesionalno štiti površine lifta od ogrebotina, vandalizma i grafita. Površina lifta se lako ogrebe I ošteti unosom nameštaja, merdevina, bicikla, kolica, i sl.tereta.

Servis SOLAR M Folije za stakla profesionalno montira zaštitnu foliju za lift uz garanciju.

Oštećena folija za lift se uklanja pažljivo i bez ostećenja površina. Foliju zamenjujemo novom u brzom roku.

U toku montaže folija iskutstvom naših montera folija se naknadno prilagođava površini lifta. Unutrašnjost liftova se presvlači kompletno sa folijom ostavljajući vandalima minimum šanse da upropasti površinu namernim oštećenjem, najčešće grebanjem ključevima.

Detaljnim preciznim radom folija se pažljivo ukraja oko komandne table i elemenata spojeva panela poda do plafona, kako bi sve izgledalo kao da nema folije.

Nakon montaže moguća je pojava “fleka“ ispod folije i ovo je normalna pojava. Ove nazovi „fleke” su reakcija vezivanja lepka za površinu I sušenja gde sve nestaje I biva normalno. Puno vreme sušenja je obično oko 7 dana.

Montirana zaštitna folija za lift je neprimetna u svakodnevnici. Ukoliko dodje do ogrebotina, folija se lako uklanja i zameni novom.

Vandalizam i ogrebotine su česta pojava u novim liftovima. Zaštitna folija za lift može uspešno onemogućiti i zaštititi površine lifta.

Lift može biti presvučen takodje i u boji. Sve češće se stanari odlučuju i za folije koje verno imitiraju drvene površine ili najnoviji trend sa površinom kože kako bi lift izgledao luksuzno opremljen.

Samsung folija za enterijer je među najboljim izborom jer fabrički imaju odličnu zaštitu protiv grebanja,/habanja, vlage i pranja.

Jedan od prvih utisaka prilikom ulaska u zgradu je upravo lift. Folija za lift moze biti i u boji.
SOLAR M Folije za stakla kompletno preoblači liftove u zaštitnu foliju. Sve popularnije su tamne i svetle sive nijanse sa mat teksturom koje odlično izgledaju na svetlosti i odaju utisak bezvremenog luksuza. Detaljni i fini radovi prilikom montaže folije za lift su od suštinskog značaja za krajnju estetiku i lepotu izgleda kao i zadovoljstva naših klijenata. Lako čišćenje i održavanje folije je dodatni plus u svakodnevnici.