Skip to main content

UV FILTER FOLIJA ZA STAKLA

UV folter folija za stakla je transparentna UV zaštita robe, nameštaja, tkanina i umetnina od uticaja sunca i bleđenja.

UV Filter folije su ugradjene na prodavnicama KATRIN. Folija je neprimetna za kupce i prolaznike vrsi solidnu zastitu od UV zracenja i bledjenja robe.

Opticarska kompanija DIOPTA opredelila se za našu proverenu UV FILTER TONIRANU foliju za stakla izloga. UV zračenje i toplota je u velikoj meri ometalo rad zaposlenih i uništavalo plastične ramove skupih naočara. Stakla dobijaju blago plavičasto-neutralnu luksuznu nijansu. Stakla izloga postajuluksuznija i atraktivnija. Roba u izlogu se normalno vidi sa ulice.

Prodavnice Computerland su uspešno zaštitile stakla i svoju robu sa našom UV Filter folijom na nekoliko lokacija u Beogradu.
Sunčani izlog i nezaštićena stakla za posledicu imaju Izbleđivanje i propadanje robe. Roba je normalno vidljiva sa ulice.

Knjizare Laguna i Delfi smo zastitili UV filter folijom na vise lokacija u Srbiji jer su knjige i papir propadali usled celodnevnog uticaja sunca.

GRADSKI MUZEJ U VRŠCU:

Montirana UV filter 99.8% zaštitna folija – PAMETNA INVESTICIJA ZA OČUVANJE KULTURNE BAŠTINE.  Na slikama se može videti da su stakla identična kao da na njima nema folije, bez dodatnog tona, refleksije, kolora, optičkih deformiteta i zatamnjenja kako spolja tako i iznutra, tako posetioci neće primetiti nikakvu razliku na staklima. Ovaj tip folije je namenjen isključivo 99.8% zaštiti od UVA i UVB spektra zračenja. Veoma stari i neprocenjivi umetnički muzejski predmeti,  tkanine i nov parket će ostati duže vremena očuvaniji i zaštićeni od direktnog delovanja štetnog UV zračenja.

Luksuzna prodavnica poznatih robnih marki cipela u centru Beograda, u ulici Kralja Petra sa montiranom UV filter 50% toniranom folijom.
Na slici desno je pogled sa ulice na izlog, gde se jasno može videti da je staklo dobilo blagi neutralan luksuzni izgled, ali bez dodatne refleksije.
Kupci apsolutno mogu neometano gledati i procenjivati robu kao da uopšte nema folije.

Prodavnica Clarks cipela na uglu Nušićeve i Dečanske ulice u srcu Beograda sa identičnom 50% UV filter folijom.
Naglašavamo da montažom folije nije apsolutno omogućena zaštita od UV zračenja i oštećenja materijala od sunca, već je značajno redukovano.
Preporučujemo menjanje robe u izlogu na svakih 2-3 dana, čak i češće tokom sunčanih dana.

Optičarska radnja Soko iz Beograda je jedna od mnogih koja je zaštitila robu od propadanja montažom UV filter folije.

FORMA IDEALE, poznati srpski gigant proizvodnje nameštaja takože je zaštitio stakla na svojim prodavnicama  gde je uticaj sunca poguban za bleđenje robe.

Planet Bike u Beogradu

Montirana tonirana UV filter folija na prodavnici.

MONTOBENE, domaći brend garderobe – Imperativ da se roba ne ometano vidi sa ulice, a da postoji  UV i toplotna zaštita tkanina su uglavnom zahtevi svih onih koji imaju prodavnice u prometnim delovima gradova.

Prodavnica odeće S Line iz Rume, takođe je našla za shodno upotrebu UV tonirane filter folije radi bolje zaštite odeće i obuće od uticaja sunca.

Odeća i obuća izložene u izlogu vrlo brzo izgube originalnu boju i na materijalima se javljaju svetle linije, što dovodi do toga da kupac ne želi da kupi robu. UV filter folija je proyirna kao staklo i njenom montažom uspešno rešavate ovaj problem na period od oko 7 godina.

Kompanija TRAFIKA Beograd je na više svojih objekata zaštitila stakla i robu od uticaja sunca i UV zračenja. Roba je jednostavno propadala, a ambalaže su postajale deformisane usled uticaja sunca. Naša UV Filter folija je uspešno rešila ovaj problem i zadržan je prirodni spoljni izgled stakla.

Parket, drveni nameštaj i tepisi gube originalnu boju i počinju da žute usled delovanja UV zračenja.
UV filter folija je rešenje za ovaj problem.

Poznata firma i uvoznik satova BPM WATCHES je zaštitila mnoge svoje izloge sa 99.8 UV filter folijom. Jedan od takvih je i ovaj izlog prodavnice u Novom Sadu na kojem je montirana UV filter folija.

Roccobarocco butik u Beogradu. Vredna i lepa roba zaštićena u izlogu od UV zračenja. UV zračenje u manjoj meri postoji čak i kada je napolju oblačno. 

Butik dečje garderobe u Beogradu. Patike direktno izložene sunčevoj energiji vrlo brzo izgube originalnu boju i niko ne želi da ih kupi.

Poznati distributer igracaka Pertini je zastitio robu od bledjenja UV filter folijom.

Kompanija VIP nas je unajmila da zastitimo stakla prodavnica, telefone i opremu unutar prostorija od uticaja sunca i UV zracenja. Nasa UV filter folija efikasno deluje protiv zracenja pritom ne zatamnjujuci mnogo stakla i omogucavajuci prolaznicima da normalno posmatraju izlog.

Prodavnica Bosch uređaja u Beogradu sa montiranom UV filter folijom. Da li primećujete razliku na staklu?
Montirali smo AC70 UV filter foliju koja je potpuno neprimetna na staklu. Prolaznici sa ulice foliju ne primećuju na staklu.
Ova prodavnica je imala problem jer su skupi uređaji bili izloženi suncu i UV zračenju. U izlogu bez folije je izmerena temperatura od neverovatnih 61C stepen. 

Kompanija Leon je poznati domaći proizvodjač klompi i papuča iz Šapca.
Prodavnicu Leon u Knez Mihajlovoj u Beogradu smo zaštitili našom transparentnom UV filter folijom proverenog kvaliteta.