Skip to main content

KLIMA UV STOPSOL FOLIJE – leto/zima

Portfolio naših radova i naših klijenata.

Vila Jelena

Dedinje

Poznata beogradska vila na kojoj je montirano preko 130 m2 klima UV folije

Kuća cveća

Dedinje

Muzej Istorije Jugoslavije u čijem je sklopu Kuca cveća na Dedinju je uspešno zaštitio mesto na kome počiva Josip Broz Tito. Ukupno oko 60 m2.

ETEM

Stara Pazova

Pojačanje funkcije postojećeg stopsol stakla! Kompanija ETEM iy Stare Pazove već ima fabrička stopsol stakla, ali kako im to nije bilo dovoljno u smislu zaštite od sunčeve toplote i zagrevanja prostorija, odlučili su se za dodatnom zaštitom. Montirano je preko 80m2 UV folije preko postojećeg stopsol stakla. Tek montiranom folijom postignuti su zadovoljavajući rezultati zaštite kancelarija od sunčeve toplote.

Luka Novi Sad

Upravna zgrada

Zajedno sa upravnom zgradom i okolnim objektima montirano je preko 100 m2 klima UV folije u kancelarijama u kojima je gotovo bilo nemoguće boraviti usled delovanja sunca.

SILBO

Šimanovci

Višestruke beneficije klima UV folije je uspesno su potvrdjenene i od strane poznatog distributera prehrambrenih proizvoda kompanije Silbo, gde je montirano preko 100 m2 folije.

YURA CORPORATION

Srbija

Poznata južno korejska kompanija koja u Srbiji ima svoje dve fabrike za proizvodnju električnih instalacija za motorna vozila marke Kia i Huyndai, rešila je problem protiv sunca i zagrevanja prostorija. Za ovog klijenta uspešno smo montirali preko 120 m2 klima UV folije za stakla.

VENTING DOO

Zemun

Generalni uvoznik Mitsubishi klima uređaja opredelio se za montažu oko 50 m2 folije čime su kompletne kancelarije zaštićene od uticaja sunčeve toplote.

JP “Elektroprivreda Srbije”

Beograd

Na većini prozorskih stakala kancelarija montirano je preko 100 m2 folije.

“SOMBOLED”

Sombor

Jedan od vodećih proizvođača mlečnih proizvoda opredelio se za Klima UV foliju upravo zbog dokazanih kvaliteta prilikom odbitka toplote i uštede električne energije prilikom korišćenja klima-uređaja.

HOTEL “METROPOL”

Beograd

U cilju smanjenja toplote, zaštite od UV zračenja, povećanje komfora i znatno prijatnije atmosfere unutar hotela, montirano je preko 60 m2 Klima UV folije.

POŠTANSKA ŠTEDIONICA AD

Beograd

Na objektu Poštanske štedionice je montažom klima folije pojačana funckija stop-sol stakla koje se tokom vremena troši. Zaštita i izolacija stakla tokom leta i zime je znatno bolja.

VIP MOBILE

Novi Beograd

Austrijska kompanija VIP je zaštitila 65 m2 stakla sa klima UV folijom i direktno poboljšala komfor zaposlenih, naoročito tokom letnjih dana.

Super VERO

Novi Beograd

POJAČANJE FUNKCIJE STOPSOL STAKLA: Super VERO na Novom Beogradu je pojačao efikasnost stopsol stakla ugradnjom 100 m2 klima folije sa niskim stepenom absorpcije toplote. Zaposleni unutar prostorija mogu smanjiti delovanje klima uredjaja.

GRAWE OSIGURANJE

Novi Beograd

Montirano oko 700 m2 reflektujuće klima folije. Rad klima uredjaja je značajno olakšan, a zaposleni mogu da predahnu jer sunce više neće moći da vrši zagrevanje prostorija u tolikoj meri kao ranije.

MERCEDES BENZ

Novi Beograd

Standard zaštite koristeći UV klima foliju praktikuje i renomirana kompanija poput Mercedes-Benza. Klima UV folija će uspešno štititi zaposlene i posetioce od direktnog uticaja sunca, toplote i UV zračenja.

HYUNDAI

Novi Beograd

Klima UV stopsol folija doprinosi efikasnošću rada klima uređaja i odličnim uniformisanim izgledom objekta.

PEUGEOT

Beograd

Generalni uvoznik Peugeot vozila se takodje odlučio za klima UV stopsol foliju kao nepogrešivi izbor u borbi protiv sunčeve toplote i UV zračenja.

Specijalistička bolnica za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju

Dedinje

Montirano 100 m2 klima UV folije je smanjilo toplotu u svim prostorijama.

FARMINA PET FOODS

Inđija

Poznati distributer hrane za kućne ljubimce je takodje zaštitio svoje prostorije od sunčevih uticaja.

PANASONIC predstavništvo

Svilajnac

Zgrada okrenuta ka južnoj i zapadnoj strani je pod uticajem sunčeve toplote tokom celog dana. Montažom klima UV folije značajno je redukovano delovanje sunčeve toplote, povećan je komfor unutar poslovnih prostorija i višestruko olakšana svakodnevnica, naročito tokom prolećnih i letnjih meseci.

DAREX

Novi Beograd

Poznata kompanija je zaštitila kompletan zapadni deo izložbenog salona nameštaja i tako postigla multifunkcionalni cilj I to pre svega zaštitu nameštaja od UV zračenja i zaštita izložbenog prostora od sunčevog zagrevanja i toplote.

IVECO SRBIJA, General auto doo

Novi Sad

Velike staklene površine poslovnog prostora zaštićene su klima UV folijom koja doprinosi ne samo odbijanju IC I UV zraka, vecć i smanjenu odsjaja na monitorima. Ogledalo efekat koji folija stvara tokom dana uspešno štiti privatnost poslovnih prostorija tokom dnevnih aktivnosti.

FINDOMESTIC BANKA

FINDOMESTIC BANKA je montirala Toniranu UV foliju na filijalama širom zemlje. Gotovo neprimetna i uz minimalno zatamnjenje, redukuje toplotu za oko 50 %, a UV zaštitu od čak 99 %.

JASMIN

JASMIN parfimerije su montirale Klima UV foliju na mnogim prodavnicama, sa željom da zaštite svoje proizvode i zaposlene od vrućine i direktnog sunčevog delovanja.

 

ZGRADA VLADE R.SRBIJE

Klima folija je aktivna tokom leta i zime.

 

RTV B-92

Novi Beograd

RTV B-92 na Novom Beogradu, obična stakla su pretvorena u klima-stakla sa montažom klima folije. Estetski izgled zgrade i ogledalo efekat koja su stakla dobila čine da zaposleni mogu raditi u prostorijama bez zavesa ili venecijanera.

 

OŠ BORISLAV PEKIĆ

Novi Beograd

OŠ BORISLAV PEKIĆ na Bežanijskoj kosi ( Novi Beograd) – zaštita dece I nastavnika sa moćnom reflektujućom klima folijom koja reukuje sunčevu toplotu za skoro 80 %. Tokom dana ova folija ima ogledalo efekat I nisu potrebne nikakve zavese – NJIH NIKO NE VIDI SPOLJA, A ONI SVE VIDE IZNUTRA.

 

O’HARE INTERNATIONAL AIRPORT

CHICAGO, USA

O’HARE INTERNATIONAL AIRPORT – CHICAGO, USA ( fotografisao vlasnik SOLAR M-a).
Klima folija je odavno odomaćena u svetu, već preko 30 godina. Patentirana u Americi još davne 1966 godine. Klima folija je našla mesto i u zaštiti putnika ovog aerodroma u Čikagu, SAD, gde je montirano preko 1000 m2.

 

FSS (Fudbalski Savez Srbije)

Stara Pazova

Prostorije gde borave i gostuju srpski i strani sportisti za pripreme takmi;enja kompletno su zaštiećne sa Klima UV folijom.

 

POLIMARK

Zemun

Montirana Klima folija na staklima sistema obezbeđenja koje ima zadatak da 24 sata nadgleda objekat, u tom slučaju Klima UV folija će doprineti ne samo nižoj temperaturi u prostorijama, već i da monitori za video nadzor budu zaštićeni od sunčevog odsjaja tj. bleska.

 

Eurobank EFG

Kancelarije u filijali Eurobanke su zasticene sa klima stopsol folijom.

 

PAPIR PRINT

Gornji Milanovac

Poznata štamparija ambalaže poznatih srpskih brendova hrane je zaštitila prozorska stakla poslovnih prostorija i magacina ambalaže u svojim prostorija. Smanjena upotreba klima uređaja i potrošnja struje je smanjena. Uspešno je montirano preko 120 m2 UV Stopsol KLIMA folije.

 

Pharma Nova

Šimanovci

Velika kompanija kojoj je specijalnost distribucija lekova i medicinskih sredstava je zaštitila magacin i poslovne kancelarije na vreme i time smanjila rizik da roba brže propada usled sunčeve toplote i zagrevanja.

 

CofiCab d.o.o

CofiCab d.o.o – poznati proizvođač kablova u auto industriji iz Rumunije se odlučio da zaštiti magacine sa robom osetljivom na delovanje UV zračenja i sunčeve toplote.
Montirano preko 70m2  folije.

 

NOVOS

Zemun

Distributer lekova i medicinske opreme iz Zemuna se takođe odlučio za klima UV stopsol foliju radi zaštite magacina sa osetljivom i skupom medicinskom robom.

 

Fabrika nameštaja “DARIJANA”

Krnjača

Fabrika nameštaja “DARIJANA” iz Krnjače je imala problem zagrevanjaprostorija u proizvodnom delu kompanije. Ugrađeno je preko 50 m2 folije.
Sa isključenim klima uređajima temperatura unutar prostorija je prirodnospuštena za oko 5-6 C stepeni što u velikoj meri vrši uštedu el.energije.

 

Poslovna zgrada

Voždovac

Poslovna zgrada na Voždovcu u Kumodraškoj ulici je u ogromnoj meri trpela uticaje sunca, toplote i odsjaja koji su ometali rad zaposlenih. U prizemnom delu montirano je 200 m2 folije.

Sika

Šimanovci

Švajcarska kompanija Sika sa poslovnim prostorijama u Šimanovcima se odlucila za nase proverene usluge u službi zaštite prostorija zaposlenih od uticaja sunceve toplote i odsjaja na kompjuterskim monitorima. Montirano preko 50 m2 Stopsol UV klima folije za stakla u kancelarijama i laboratoriji.

Cargo

Dobanovci

Velika logistička kompanija Cargo Partner iz Dobanovaca je želela samo proverene i dokazane rezultate folija koje montiramo. Zaštitili smo veliki broj prozora na zgradi.