^Na početak
FOLIJE ZA STAKLA, Beograd
Telefoni: 011/2153-063,064/48-66-307
e-mail:solarm45@gmail.com

 • 1 KLIMA UV STOPSOL FOLIJE - leto/zima

  Imate li problem sa sunčevom toplotom i zagrevanjem stana ili PP ? Sunčev sjaj i toplota postaju neizdrživi u poslovnom prostoru ? Osetno bolji i olakšan rad klima-uredjaja sa moćnim UV filterom. Termoizolacija staklenih površina tokom leta i zime.
  Read Me...
 • 2 PANCIR - SIGURNOSNE FOLIJE

  Želite li nevidljivu zaštitu prozorskog stakla ? Obezbedjenje stakla bez zaštitnih rešetki i sl. Zaštita stakla od rasprskavanja i provale u stan i PP. Folije za implementaciju HACCP standarda.
  Read Me...
 • 3 PESKIRNA-MAT FOLIJA

  Efikasna zastita privatnosti 24h - uz prolazak dnevnog svetla.
  Read Me...
 • 4 OGLEDALO - ŠPIJUN FOLIJE

  Vas niko ne vidi spolja-a Vi sve vidite iznutra ( tokom dana). Visok kvalitet i garancija. Lako za održavanje; Idealno za poslovne prostore. Klima funkcija i UV filter – kao beneficija.
  Read Me...
 • 5 FOLIJE ZA LEXAN ZASTITA OD SUNCA

  Zaštita Lexan nadstrešnica od sunca, odsjaja i sunčeve toplote. Nezamenjiva protiv odbijanja toplote i pravljenja hladovine. Do 70% odbitak sunčeve toplote.100% UV zaštita.
  Read Me...

 

Zaštita privatnosti koja ovaj tip folije daje u prostorijama stanova i kancelarija čine da dnevna svetlost ulazi u prostoriju, a da očuvate privatnost prostorija.

ZAŠTITA INTIME TUŠ KABINA SA PESKIRNOM DEKOR FOLIJOM

 

 

 

POSLOVNE I STAMBENE PROSTORIJE:
Moderno rešenje očuvanja privatnosti uz nenametljivost i eleganciju. Lako se odžavaju, tako da predstavljaju pravo rešenje za sve poslovne prostore.

ZAŠTITA OD LJUBOPITLJIVIH POGLEDA:
Predstavljaju idealno rešenje za sve staklene panele u kancelarijama gde želite da separirate kancelarije jedna od drugih, kao i za sve stanove u prizemlju.

Ukupno poseta: 114440

COPYRIGT SOLAR M - Folije za stakla Beograd 2005-2014