Štampa u vazduhu

Šta je štampa u vazduhu?

To su SLIKE, GRAFIKE I EFEKTI NA STAKLU KOJE LEBDE U VAZDUHU – Do sada se stampalo na zamućenim ili nedovoljno transparentim folijama koje ne mogu postici efekat koji od sada nudimo. Brendiranje izloga sa najnovijom tehnologijom folije koja ima stepen transparencije normalnog stakla dobija se izvanredan utisak

EFEKAT

Efekat “STAMPA U VAZDUHU” NA TUS KABINI

Efekat “ŠTAMPA U VAZDUHU” NA TUŠ KABINI

Utisak je obostran. Prosudite i sami.

MAGLA EFEKAT“ NA STAKLU

Ovakav efekat postaje sve više atraktivan za poslovne prostore. Nivo i visinu “magla efekta” mžzemo podesiti prema vašim potrebama. “Magla efekat“ možemo napraviti u klasičnoj beloj ili bilo kojoj drugoj boji ili nijansi. Fini prelaz koji je neprimetan od potpunog zamućenja dima do kristalno jasnog stakla bez zamućenja.

„MAGLA EFEKAT“ NA STAKLU tus kabina.

Štampa u vazduhu – Stakla sa novim bojama bez ikakvog zamućenja stakla. Nijansiranje stakla – grading. Staklo dobija atraktivan utisak boja i prelaza koje vi odaberete. Ono sto je najvažnije za ovaj efekat je da prozirnost ostaje nepromenjena i bez ikakvog zamućenja, iskrivljenja slike ili dodatnih refleksija.

Folija se lako ukloni i zameni novom.

Štampa belih elemenata la koji izgledaju kao da je neko ručno oslikao staklo stvaraju unikatan utisak koji se ne sreće svakodnevno.

LUKSUZNA REALNOST ŠTAMPE NA STAKLU

Štampa belih elemenata na ovoj foliji koji potpuno izgledaju kao da je neko oslikao staklo. Sto je najvažanije Folija sa grafikom se uvek može lako ukloniti sa stakla i zameniti novom.

Staklena vrata koja izgledaju kao da su ručno naslikana. Efekat koji je moguć Ili direktnom štampom na staklu ili sistemom „štampa u vazduhu“.

Folija sa grafikom se uvek može lako ukloniti sa stakla i zameniti novom.

© COPYRIGT SOLAR M - Folije za stakla Beograd 2005-2022. All rights reserved.
Developer by MojSajt.net.