Logo
Odštampajte ovu stranicu
ANTI KAMENAC FOLIJA ZA TUŠ KABINU
  • Napisano
  • Pročitano 4376 puta

ANTI KAMENAC FOLIJA ZA TUŠ KABINU

Ultra zaštita staklenih tuš kabina od kamenca i fleka. Garancija.

PAŽNJA: Ne dozvolite da budete prevareni i čuvajte se previsokih cena koje plaćate bez ikakvog razloga!

Sa 15 godina iskutstva, najvećom referenc listom u regionu, preko 350 urađenih tuš kabina, ogromnim brojem zadovoljnih klijenata širom Srbije, stručnom montažom budite sigurni da ste na pravom mestu i sa najpovoljnijom cenom u regionu za ovu vrstu usluge.

Anti-kamenac folija koja poseduje hidrofoban (Hydrophobic)  i lakočisteći (Easy-clean) zaštitni sloj koji lako odbija vodu. Montažom folije omogućili ste super zaštitu stakla jer voda više nema direktan kontakt sa staklom, te ne mogu nastati fleke u vidu kamenca i oksidacija (izbeljivanje) stakla.
Nakon montaže folija je potpuno neprimetna, jer je transparentna kao staklo. Ne stvara optičke deformacije, zamućenja i sl.neželjene efekte. Jednostavno foliju je nemoguće primetiti nakon montaže.U slučaju loma stakla, folija će uspešno zaštititi i zadržati sitne fragmente stakla te pomoći da ne dođe do ozbiljnih povreda i posekotina.

Efektivnost folije je višegodišnja, u proseku oko 5-6 godina, ponekad i duže. Folija se najbolje čisti i održava sa običnim sunđerom i vodom sa sapunicom, nakon čega opet izgleda kao nova. Anti-kamenac folija Vam jako štedi vreme.
Nije potrebno mukotrpno gubljenje vremena na čićenje i korišćenje štetnih hemikalija.

Elegantnom montažom anti-kamenac folije omogućili ste elegantno rešenje da Vam tuš kabina uvek izgleda čista i nova. Nakon montaže potrebno je sačekati oko 24-h nakon čega se možete slobodno tuširati.

Idealno je foliju montirati na nove tuš kabine.

Anti-kamenac folija je odlično rešenje za zaštitu stakla tuš kabine od kamenca i uticaja hlorisane vode. Specijalna hidrofobna tekstura u kombinaciji sa anti-greb slojem omogućava foliji da traje dugo i da čuva stakla od uticaja kamenca i oksidacije stakla. Folija se normalno čisti i održava.

Da li primećujete Anti-kamenac foliju na ovoj kabini? Svakako da ne.

Transparentna kao staklo. Nema refleksije, tona ili zamućenja ili optičkih deformiteta. Nakon profesionalne montaže i uklapanja u dimenzije kabine i propisne obrade ivica, folija je potpuno neprimetna u svakodnevnici.

Autentične slike naših klijenata.
Tuš kabina ostaje potpuno nepromenjena sa besprekornom estetikom čistoć.
100% zaštićena od od kamenca i delovanja hlorisane vode.

 

Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 10 februar 2020 17:59
(10 glasova)
COPYRIGT SOLAR M - Folije za stakla Beograd 2005-2019