• Napisano
  • Pročitano 1359 puta

ANTI-KAMENAC FOLIJA - Folija štiti da stakla ostanu kristalno čista, bez mukotrpnog održavanja

Ultra zaštita staklenih tuš kabina od kamenca i fleka. Garancija.

Anti-kamenac folija koja poseduje hidrofoban (Hydrophobic)  i lakočisteći (Easy-clean) zaštitni sloj koji lako odbija vodu. Montažom folije omogućili ste super zaštitu stakla jer voda više nema direktan kontakt sa staklom, te ne mogu nastati fleke u vidu kamenca i oksidacija (izbeljivanje) stakla.
Nakon montaže folija je potpuno neprimetna, jer je transparentna kao staklo. Ne stvara optičke deformacije, zamućenja i sl.neželjene efekte. Jednostavno foliju je nemoguće primetiti nakon montaže.

U slučaju loma stakla, folija će uspešno zaštititi i zadržati sitne fragmente stakla te pomoći da ne dođe do ozbiljnih povreda i posekotina.

Efektivnost folije je višegodišnja, u proseku oko 5-6 godina, ponekad i duže. Folija se najbolje čisti i održava sa običnim sunđerom i vodom sa sapunicom, nakon čega opet izgleda kao nova. Anti-kamenac folija Vam jako štedi vreme.
Nije potrebno mukotrpno gubljenje vremena na čićenje i korišćenje štetnih hemikalija.

Elegantnom montažom anti-kamenac folije omogućili ste elegantno rešenje da Vam tuš kabina uvek izgleda čista i nova. Nakon montaže potrebno je sačekati oko 24-h nakon čega se možete slobodno tuširati.

Idealno je foliju montirati na nove tuš kabine.

 

 

 

Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 22 jul 2019 11:59
(2 glasova)