^Na početak
FOLIJE ZA STAKLA, Beograd
Telefoni: 011/2153-063,064/48-66-307
e-mail:solarm45@gmail.com

 • 1 KLIMA UV STOPSOL FOLIJE - leto/zima

  Imate li problem sa sunčevom toplotom i zagrevanjem stana ili PP ? Sunčev sjaj i toplota postaju neizdrživi u poslovnom prostoru ? Osetno bolji i olakšan rad klima-uredjaja sa moćnim UV filterom. Termoizolacija staklenih površina tokom leta i zime.
  Read Me...
 • 2 PANCIR - SIGURNOSNE FOLIJE

  Želite li nevidljivu zaštitu prozorskog stakla ? Obezbedjenje stakla bez zaštitnih rešetki i sl. Zaštita stakla od rasprskavanja i provale u stan i PP. Folije za implementaciju HACCP standarda.
  Read Me...
 • 3 PESKIRNA-MAT FOLIJA

  Efikasna zastita privatnosti 24h - uz prolazak dnevnog svetla.
  Read Me...
 • 4 OGLEDALO - ŠPIJUN FOLIJE

  Vas niko ne vidi spolja-a Vi sve vidite iznutra ( tokom dana). Visok kvalitet i garancija. Lako za održavanje; Idealno za poslovne prostore. Klima funkcija i UV filter – kao beneficija.
  Read Me...
 • 5 FOLIJE ZA LEXAN ZASTITA OD SUNCA

  Zaštita Lexan nadstrešnica od sunca, odsjaja i sunčeve toplote. Nezamenjiva protiv odbijanja toplote i pravljenja hladovine. Do 70% odbitak sunčeve toplote.100% UV zaštita.
  Read Me...

NOVO!!
ZAŠTITA KERAMIČKIH PLOČICA OD KAMENCA I FLEKA!


Poznato je da već štitimo tuš kabine od kamenca, ali od ove godine uveli smo i premium zaštitu keramičkih pločica sa vrhunskim nemačkim 9H premazom za keramičke pločice.
Naime svakodnevno tuširanje i prskanje pločica uzrokuje brzo nagomilavanje kamenca i oksidaciju površinskog dela pločica. Nanošenjem  zaštitnog premaza na pločicama se formira vodoodbojni lakočisteći film koji odbija kamenac i prljavštinu sa pločica.
Zahvaljujući ovome pločice se održavaju brzo i bez napora. Običnom vlažnom krpom samo prebrišite pločice i gotovo - sve je savršeno čisto i suvo.  Nakon nanošenja zaštita je potpuno nevidljiva na pločicama.
Zaštitom keramičkih pločica sa najkvalitetnijim nemačkim 9H premazima omogućili ste višestruko olakšano održavanje higijene kupatilskih pločica i produžili estetski nov izgled pločica bez kamenca I fleka.

2 u 1 ANTI KAMENAC ZAŠTITA
TUŠ KABINA + KERAMIČKE PLOČICE
PAKET SA 10% POPUSTA!
ZAŠTITA TUŠ KABINA od kamenca + ZAŠTITA KERAMIČKIH PLOČICA
uz 10% POPUSTA ukoliko kupite  2u1  paket usluge.

 

Anti-kamenac folija koja poseduje hidrofoban (Hydrophobic)  i lakočisteći (Easy-clean) zaštitni sloj koji lako odbija vodu. Montažom folije omogućili ste super zaštitu stakla jer voda više nema direktan kontakt sa staklom, te ne mogu nastati fleke u vidu kamenca i oksidacija (izbeljivanje) stakla.
Nakon montaže folija je potpuno neprimetna, jer je transparentna kao staklo. Ne stvara optičke deformacije, zamućenja i sl.neželjene efekte. Jednostavno foliju je nemoguće primetiti nakon montaže.

U slučaju loma stakla, folija će uspešno zaštititi i zadržati sitne fragmente stakla te pomoći da ne dođe do ozbiljnih povreda i posekotina.

Efektivnost folije je višegodišnja, u proseku oko 5-6 godina, ponekad i duže. Folija se najbolje čisti i održava sa običnim sunđerom i vodom sa sapunicom, nakon čega opet izgleda kao nova. Anti-kamenac folija Vam jako štedi vreme.
Nije potrebno mukotrpno gubljenje vremena na čićenje i korišćenje štetnih hemikalija.

Elegantnom montažom anti-kamenac folije omogućili ste elegantno rešenje da Vam tuš kabina uvek izgleda čista i nova. Nakon montaže potrebno je sačekati oko 24-h nakon čega se možete slobodno tuširati.

Idealno je foliju montirati na nove tuš kabine.

 

COPYRIGT SOLAR M - Folije za stakla Beograd 2005-2014