^Na početak
FOLIJE ZA STAKLA, Beograd
Telefoni: 011/2153-063,064/48-66-307
e-mail:solarm45@gmail.com

 • 1 KLIMA UV STOPSOL FOLIJE - leto/zima

  Imate li problem sa sunčevom toplotom i zagrevanjem stana ili PP ? Sunčev sjaj i toplota postaju neizdrživi u poslovnom prostoru ? Osetno bolji i olakšan rad klima-uredjaja sa moćnim UV filterom. Termoizolacija staklenih površina tokom leta i zime.
  Read Me...
 • 2 PANCIR - SIGURNOSNE FOLIJE

  Želite li nevidljivu zaštitu prozorskog stakla ? Obezbedjenje stakla bez zaštitnih rešetki i sl. Zaštita stakla od rasprskavanja i provale u stan i PP. Folije za implementaciju HACCP standarda.
  Read Me...
 • 3 PESKIRNA-MAT FOLIJA

  Efikasna zastita privatnosti 24h - uz prolazak dnevnog svetla.
  Read Me...
 • 4 OGLEDALO - ŠPIJUN FOLIJE

  Vas niko ne vidi spolja-a Vi sve vidite iznutra ( tokom dana). Visok kvalitet i garancija. Lako za održavanje; Idealno za poslovne prostore. Klima funkcija i UV filter – kao beneficija.
  Read Me...
 • 5 FOLIJE ZA LEXAN ZASTITA OD SUNCA

  Zaštita Lexan nadstrešnica od sunca, odsjaja i sunčeve toplote. Nezamenjiva protiv odbijanja toplote i pravljenja hladovine. Do 70% odbitak sunčeve toplote.100% UV zaštita.
  Read Me...

 


UV filter folija pomaže da roba izložena u izlogu duže vreme zadrži prirodne boje i da materijali ostanu duže vremena sačuvani.
Treba imati na umu da montažom UV filter folije niste u potpunosti zaštititili robu od propadanja, jer uzroci UV zraka nisu samo sunčevi zraci kao što se uopšteno misli. Na propadanje i izbleđivanje materijala mogu uticati i reflektori u izlogu koji greju materijale i emituju spektar svetla koji ubrzava propadanje, gejna tela koja toplotom ubrzavaju propadanje I žućenje materijala I sl.
UV filter folija je samo jedan od pomoćnih aduta koji štite od UV zračenja, ali ne štiti od toplote I reflektora u izlogu.

 

GRADSKI MUZEJ U VRŠCU: Montirana UV filter 99.8% zaštitna folija – PAMETNA INVESTICIJA ZA OČUVANJE KULTURNE BAŠTINE.  Na slikama se može videti da su stakla identična kao da na njima nema folije, bez dodatnog tona, refleksije, kolora, optičkih deformiteta i zatamnjenja kako spolja tako i iznutra, tako posetioci neće primetiti nikakvu razliku na staklima. Ovaj tip folije je namenjen isključivo 99.8% zaštiti od UVA i UVB spektra zračenja. Veoma stari i neprocenjivi umetnički muzejski predmeti,  tkanine i nov parket će ostati duže vremena očuvaniji i zaštićeni od direktnog delovanja štetnog UV zračenja.

 


Luksuzna prodavnica poznatih robnih marki cipela u centru Beograda, u ulici Kralja Petra sa montiranom UV filter 50% toniranom folijom.
Na slici desno je pogled sa ulice na izlog, gde se jasno može videti da je staklo dobilo blagi neutralan luksuzni izgled, ali bez dodatne refleksije.
Kupci apsolutno mogu neometano gledati i procenjivati robu kao da uopšte nema folije.

 

 
Prodavnica Clarks cipela na uglu Nušićeve i Dečanske ulice u srcu Beograda sa identičnom 50% UV filter folijom.
Naglašavamo da montažom folije nije apsolutno omogućena zaštita od UV zračenja i oštećenja materijala od sunca, već je značajno redukovano.
Preporučujemo menjanje robe u izlogu na svakih 2-3 dana, čak i češće  tokom sunčanih dana.

 

FORMA IDEALE, poznati srpski gigant proizvodnje nameštaja takože je zaštitio stakla na svojim prodavnicama  gde je uticaj sunca poguban za bleđenje robe.

Planet Bike u Beogradu - Montirana tonirana UV filter folija na prodavnici.

MONTOBENE, domaći brend garderobe - Imperativ da se roba ne ometano vidi sa ulice, a da postoji  UV i toplotna zaštita tkanina su uglavnom zahtevi svih onih koji imaju prodavnice u prometnim delovima gradova.

 

Prodavnica odeće S Line iz Rume, takođe je našla za shodno upotrebu UV tonirane filter folije radi bolje zaštite odeće i obuće od uticaja sunca.

 

Odeća i obuća izložene u izlogu vrlo brzo izgube originalnu boju i na materijalima se javljaju svetle linije, što dovodi do toga da kupac ne želi da kupi robu. UV filter folija je proyirna kao staklo i njenom montažom uspešno rešavate ovaj problem na period od oko 7 godina.

 

Poznata firma i uvoznik satova BPM WATCHES je zaštitila mnoge svoje izloge sa 99.8 UV filter folijom. Jedan od takvih je i ovaj izlog prodavnice u Novom Sadu na kojem je montirana UV filter folija.

 

Parket, drveni nameštaj i tepisi gube originalnu boju i počinju da žute usled delovanja UV zračenja.
UV filter folija je rešenje za ovaj problem.

 

Roccobarocco butik u Beogradu. Vredna i lepa roba zaštićena u izlogu od UV zračenja. UV zračenje u manjoj meri postoji čak i kada je napolju oblačno.

 

Butik dečje garderobe u Beogradu. Patike direktno izložene sunčevoj energiji vrlo brzo izgube originalnu boju i niko ne želi da ih kupi.

Poznati distributer igracaka Pertini je zastitio robu od bledjenja UV filter folijom.

Ukupno poseta: 114440

COPYRIGT SOLAR M - Folije za stakla Beograd 2005-2014