^Na početak
FOLIJE ZA STAKLA, Beograd
Telefoni: 011/2153-063,064/48-66-307
e-mail:solarm45@gmail.com

 • 1 KLIMA UV STOPSOL FOLIJE - leto/zima

  Imate li problem sa sunčevom toplotom i zagrevanjem stana ili PP ? Sunčev sjaj i toplota postaju neizdrživi u poslovnom prostoru ? Osetno bolji i olakšan rad klima-uredjaja sa moćnim UV filterom. Termoizolacija staklenih površina tokom leta i zime.
  Read Me...
 • 2 PANCIR - SIGURNOSNE FOLIJE

  Želite li nevidljivu zaštitu prozorskog stakla ? Obezbedjenje stakla bez zaštitnih rešetki i sl. Zaštita stakla od rasprskavanja i provale u stan i PP. Folije za implementaciju HACCP standarda.
  Read Me...
 • 3 PESKIRNA-MAT FOLIJA

  Efikasna zastita privatnosti 24h - uz prolazak dnevnog svetla.
  Read Me...
 • 4 OGLEDALO - ŠPIJUN FOLIJE

  Vas niko ne vidi spolja-a Vi sve vidite iznutra ( tokom dana). Visok kvalitet i garancija. Lako za održavanje; Idealno za poslovne prostore. Klima funkcija i UV filter – kao beneficija.
  Read Me...
 • 5 FOLIJE ZA LEXAN ZASTITA OD SUNCA

  Zaštita Lexan nadstrešnica od sunca, odsjaja i sunčeve toplote. Nezamenjiva protiv odbijanja toplote i pravljenja hladovine. Do 70% odbitak sunčeve toplote.100% UV zaštita.
  Read Me...

 

Ovaj tip folija je specijalno dizajniran za odbrambene svrhe i u stanju su da izdrže udarce jakih inteziteta.
U Srbiji su ove folije popularno nazvane “antivandal”.
U ponudi su potpuno transparentne ( kao staklo) pancir folije, kao I modeli sa ogledalo-špijun i klima UV funkcijom sjedinjeni u jednu foliju.

Kada je pancir-folija montirana na staklo i dodje do razbijanja stakla ( pokušaja provable), staklo se ponaša kao prednja šoferšajbna automobile, tj. Staklo prsne ,ali onemogućuje provalnika da udje ili išta odnese iz objekta. U zavisnosti od inteziteta udarca nudimo I odredjene debljine pancir-sigurnosnih folija.

Zbog čuvanja privatnosti naših klijenata izbegavamo da prikažemo objekte na web sajtu na kojima je pancir-sigurnosna folija montirana širom Srbije.

 


OBEZBEDITE STAN I POSLOVNI PROSTOR PRE PROVALE: Montažom pancir-sigurnosne folije na stakla prozora, ojačali ste inače najslabiju
tačku (stakla) u poslovno-stambenim objektima.

SPREMNE ZA NAPAD: Nakon udarca u staklo, staklo ostaje u jednom rasprslom komadu,onemogućavajući provalnicima da išta iznesu iz radnje.

 

Idealno za sve izloge,menjačnice i prostorije gde se čuva vredna roba.

 

Pancir-sigurnosna folija postavljena u prodavnici prehrambrene robe na Novom Beogradu je odvratila napadača koji je pokušao da uđe i pokrade radnju prolaskom kroz donje staklo ulaznog dela ( inače najčešćeg mesta gde se vrši provala u objekat).
Udarac kamenice (udarac u gornjem delu stakla) nije bio dovoljan, nakon čega je napadač snažnim udarcima nogom pokušavao da izbije staklo, da bi se potom uključio alarm. Udarci i lom stakla su bili toliko snažni da su probudile komšije u kraju. U praksi, provalniku je svaki sekund vremena dragocen, tako da u tom smislu folija je u stanju da znatno uspori vreme ulaska ili potpuno onemogući i odvrati napadača od upada u objekat.
U slučaju prodavnice na Novom Beogradu, folija je uspela da produži vreme napadaču tj. da znatno uspori i oteža ulaz u prodavnicu. Nakon svega, sva roba je bila na svom mestu, radnja je ostala zaštićena, iako je nanesena materijalna šteta - zamena stakla i nove folije, ali neznatno u poređenju da su stakla bila bez folije.

 

SIGURNOSNE OSOBINE FOLIJE NA REALNOM PRIMERU: Firma System Intelligence Products d.o.o. iz Beograda je na vreme postavila sigurnosnu 7 mil foliju na krovne prozore. Ukupno 12 krovnih prozora se nalaze tačno ispod nadstrešnice okolne zgrade gde se tokom zime prirodno stvaraju ledenice. Nakon otapanja ledenice između 2-5 kg su ukupno pogodile 4 ovakva prozora, i to nekoliko puta, sa 4.sprata visine. Ispod dva prozora se nalaze radni stolovi zaposlenih.  Sigurnosna  folija je uspešno zadržala staklo u jednom komadu, jer u protivnom od siline udarca ledenica bi probila stakla i pala tačno na zaposlene unutar prostorija, gde bi slomljena stakla i sama ledenica naneli ozbiljne povrede. U zavisnosti od modela i debljine, sigurnosne folije su dizajnirane i testirane da izdrže trpne sile visokih inteziteta.

 

PROZIRNA KAO STAKLO: Kada se montira na staklo, pancir folija se ne primećuje i ne deformiše staklo iz bilo kog ugla, tako da staklo estetski ne menja izgled a optička vidljivost kroz staklo ostaje potpuno nepromenjena.

 

PANCIR SIGURNOSNA FOLIJA ZADRŽAVA STAKLO U JEDNOM KOMADU I NE DOZVOLJAVA DA SITNI KOMADI STAKLO POVREDE LJUDE.

 

NEVIDLJIVA SIGURNOST- PANCIR FOLIJA.

 

Poznati uvoznik kompjuterske opreme je zastitio stakla maloprodajnog objekta u centru Beograda sa pancir folijom.
Lokal je napadnut u nocnim satima. Nakon napada, staklo je gotovo izbijeno iz rama, ali opet nista nije ukradeno iz prodavnice.

Ukupno poseta: 114440

COPYRIGT SOLAR M - Folije za stakla Beograd 2005-2014