^Na početak
FOLIJE ZA STAKLA, Beograd
Telefoni: 011/2153-063,064/48-66-307
e-mail:solarm45@gmail.com

 • 1 KLIMA UV STOPSOL FOLIJE - leto/zima

  Imate li problem sa sunčevom toplotom i zagrevanjem stana ili PP ? Sunčev sjaj i toplota postaju neizdrživi u poslovnom prostoru ? Osetno bolji i olakšan rad klima-uredjaja sa moćnim UV filterom. Termoizolacija staklenih površina tokom leta i zime.
  Read Me...
 • 2 PANCIR - SIGURNOSNE FOLIJE

  Želite li nevidljivu zaštitu prozorskog stakla ? Obezbedjenje stakla bez zaštitnih rešetki i sl. Zaštita stakla od rasprskavanja i provale u stan i PP. Folije za implementaciju HACCP standarda.
  Read Me...
 • 3 PESKIRNA-MAT FOLIJA

  Efikasna zastita privatnosti 24h - uz prolazak dnevnog svetla.
  Read Me...
 • 4 OGLEDALO - ŠPIJUN FOLIJE

  Vas niko ne vidi spolja-a Vi sve vidite iznutra ( tokom dana). Visok kvalitet i garancija. Lako za održavanje; Idealno za poslovne prostore. Klima funkcija i UV filter – kao beneficija.
  Read Me...
 • 5 FOLIJE ZA LEXAN ZASTITA OD SUNCA

  Zaštita Lexan nadstrešnica od sunca, odsjaja i sunčeve toplote. Nezamenjiva protiv odbijanja toplote i pravljenja hladovine. Do 70% odbitak sunčeve toplote.100% UV zaštita.
  Read Me...

 


Fakultet za poslovne studije i pravo, blok 44 - Novi Beograd:
 Leksan nadstrešnica bez folije jednostavno isijava toplotu i snažno zagreva prostorije, a klima uređaji jednostavno ne mogu postići svoj potencijal. Uspešno je montirano preko 100 m2 folije, i direktno sprečeno zagrevanje prostorija ispod krova.

 

S-klub u Jakovu: Presvlačenje Lexan nadstrešnica (krov) sa WHITE OUT folijom koja prirodnom belom bojom izuzetno odbija toplotu sa Lexan površina.

 


150 m2 zaštitne folije za leksan je uspešno montirano u kompaniji AUTOČAČAK iz Čačka, generalnog uvoznika Škoda automobila za Srbiju.
Kompanija AUTOČAČAK se takođe odlučila za zaštitnu foliju za leksan od vrućine i isijavanja toplote u magacin robe gde su temperature bile nepodnošljive – sve dok nije montirana zaštitna folija. Prema svedočanstvu zaposlenih citiramo:  „ Sa zaštitnom folijom koju ste montirali temperatura u magacinu je smanjena i do 15C stepeni”.

 

DIREKTNA ZAŠTITA LEXANA OD SUNCA - EFEKAT TENDE NA LEXANU

 

S-Klub u Jakovu pogled iznutra - Lexan krov  SA FOLIJOM (levo I sredina) I BEZ FOLIJE ( desno). Dramatična razlika je primetna posebno kada sunce obasjava krov Lexan ploča I rasipa neprijatan sunčev odsjaj I toplotu. Montažom folije za lexan uspešno se rešava ovakav vid problema dok estetika krova čak postaje još lepša.

 
LEXAN folije su rešenje problema za LEXAN površine zbog toga što se mogu montirati i spolja i iznutra. Svim vlasnicima nadstrešnica od Lexan površina dobro je poznato da saćasta struktura lexana daje neprijatan i iritativan odsjaj,kao da je gotovo nemoguće boraviti dok sunce i toplota deluju – LEXAN folija rešava taj problem.

 

Svetlarnici na magacinu robe DELTA M u Beogradu, luka Beograd. LEXAN folija bele boje zaštitila je kompletnu robu od direktnog udara sunca. Izdržljivost LEXAN folije na spoljne faktore čini da ovaj tip folije može biti montiran kako spolja tako i iznutra.

 

Restoran – diskoteka u Lazarevcu, kompletno presvucene sa LEXAN folijom. LEXAN folija montirana na LEXAN površini automatski pretvara blještavilo Lexana u zaštićenu i prijatnu atmosferu, kao efekat tende. Lako se održavaju i veoma su izdržljive na sve atmosferske uslove.

 

Poznati uvoznik i distributer pločastih materijala i opreme kompanija DAREX iz Beograda je rešila problem zagrevanja proizvodnog pogona montažom Lexan folije.  Montaža Lexan folije je sprečilo zagrevanje polikarbonatskih površina i snažnu redukciju isijavanja toplote preko Lexan površina i dodatnog zagrevanja radnog prostora.

 

Privatna kuća u Beogradu sa balkonom prekrivenim nadstrešnicom od Lexana koji usled zagrevanja od sunca isijava toplotu i pravi efekat “staklene bašte”. Montažom Lexan folije jednostavno Vaš prostor ispod Lexana postaje potpuno upotrebljiv tokom sunčanih dana.

Ukupno poseta: 114440

COPYRIGT SOLAR M - Folije za stakla Beograd 2005-2014